Saltar al contingut Anar a pàgina sitemap Anar a pàgina d'accessibilitat
Hummus al curri i fulles de pa

Amanida russa amb ventresca de tonyina

Anxoves del Cantàbric 00
3 Filets

Foie micuit caramel·litzat amb torradetes

Pastís d'escorça, emulsió de musclos en escabetx i escabetx

Ventresca de tonyina amb tomàquets d'antany i ceba tendra

Amanida d'espinacs, formatge feta, nous, tomàquets secs i ceba caramel·litzada

Torrada d'anguila fumada Roset del Delta amb maionesa d'all negre

Burrata amb pebrot escalivat i olivada

Ous a baixa temperatura, sobrassada i patata confitada

Cargols guisats amb carxofes i papada ibèrica

Patates confitades amb ous a baixa temperatura i encenalls de pernil ibèric

Carpaccio de bou angus amb ruca i pesto d'alfàbrega

Patates d'Olot farcides de carn

Pernil de gla
DO Guijuelo

Assortiment de formatges artesans de llet crua

Assortiment d'embotits artesans Cal Rovira

Pa amb tomàquet

Cap i pota, ou poché i cigrons

Fajita de pollastre thai

Carrillera de vedella amb patata tartufata

Sam d'ànec de l'Empordà amb salsa hoisin i cacauets
3 Un.

Tàrtar de tonyina blava fina Balfegó

Caneló tradicional de rostit amb beixamel trufada

Ceviche de corbina i mànec amb llagostins

Steak Tàrtar

Daus de salmó amb vinagreta de mel i soja
5 Un.

Tallarins de carbassó al pesto amb gambes

Tatí

Fondant de xocolata

Pastís de formatge amb codonyat de vi

Tòfones de xocolata
4 Un.

Gelats i sorbets